Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Copiii politicienilor, consilieri la Bruxelles. Cât câștigă Mihnea Năstase sau Diana Corlățean

parlamentul european

George Scripcaru, primarul Brasovului, a fost pus sub control judiciar pe o durata de 60 de zile, fiind acuzat de abuz in serviciu si luare de mita. In ciuda problemelor cu justitia ale lui Scripcaru, fiica sa, Andreea, este tentata sa urmeze o cariera politica. Andrea Scripcaru a fost tentata de postul de consilier, astfel ca in 2014 a fost angajata la Oficiul Roman pentru Drepturi de Autor (ORDA), in functia de consilier debutant in cadrul Serviciului IT, Relatii Internationale si Proiecte. Ulterior, Andreea a devenit consilier al europarlamentarului PNL Daniel Buda, mutandu-se cu serviciul la Bruxelles, conform stirilekanald.ro.

Veste extraordinară pentru Cristi Borcea: Fostul acționar de la Dinamo urmează să fie ELIBERAT

Fiica lui Scripcaru nu este singura odrasla de politician care lucreaza la Parlamentul European. Diana, fiica senatorului PSD Titus Corlatean, lucreaza ca stagiar la sediul din Bruxelles al Parlamentului European, la cabinetul eurodeputatului Andi Cristea (PSD), iar Bogdan Man, fiul deputatului PNL Mircea Man, este si el consilier la Parlamentul European.

Dezbateri aprinse în Parlament. Scandal pe CREDITE

Nu in ultimul rand, Mihnea, fiul fostului premier Adrian Nastase, lucreaza ca asistent la cabinetul eurodeputatului social-democrat Catalin Ivan, acolo unde se ocupa de relatia UE-Rusia.

otrivit site-ului paginaeuropeana.ro, salariul minim pentru consilierul unui eurodeputat este de 1.619 euro, la acest salariu un asistent acreditat mai putand obtine si alte beneficii. El poate primi si sume suplimentare din bugetul europarlamentarului, ca plati pentru diverse proiecte separate care ii sunt incredintate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.