Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Copiii unor români din Anglia, daţi de autorităţi unui cuplu de homosexuali

familie

Soţii Barbu, români stabiliţi în Marea Britanie, au rămas fără cei doi copii, care au fost daţi de autorităţi spre adopţie unei familii de homosexuali. Disperat, tatăl a plecat spre Strasboug pentru a face greva foamei în faţa Curţii Europene a Drepturilor Omului.

Potrivit TVR, Diana şi Florin Barbu s-au stabilit din 2007 în Regatul Unit. Au împreună o fetiţă de 8 ani şi un băieţel care va împlini 5 ani peste câteva zile. În familie au fost însă certuri dure şi de multe ori poliţia a intervenit pentru a-i calma pe părinţi. Apoi au început şi vizitele celor de la protecţia copilului.

În urma anchetei, copiii au fost luaţi de la familie. În următoarele luni copiii şi-au văzut părinţii doar o oră pe săptămână în prezenţa asistenţilor sociali.

În decembrie 2014 Diana şi Florin au pierdut primul proces cu protecţia copilului şi, de atunci, nu şi-au mai putut vedea copiii. Au fost separaţi definitiv. Apoi micuţii au intrat în programul de adopţie şi s-au găsit şi cine să îi preia: o familie de homosexuali.

Vineri a fost ultimul termen şi din cel de-al doilea proces. Familia Bratu a pierdut din nou. Singura soluţie ar fi ca autorităţile statului român să facă demersuri pentru a repatria copiii, întrucât sunt cetăţeni români.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.