Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Copil în stare gravă după ce tatăl său, băut şi fără permis, a provocat un accident

libertatea.ro
accident masina

Un copil în vârstă de opt ani, din comuna Câmpuri, a fost internat în stare gravă la spitalul judeţean după ce tatăl său, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără permis, s-a urcat la volan şi a provocat un accident de circulaţie, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"Vineri, la ora 21,50, am fost sesizaţi prin 112 cu privire la producerea unui eveniment rutier pe raza comunei Câmpuri. În urma verificărilor efectuate a rezultat că un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din comună, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei, a intrat în coliziune cu un autoturism care se afla parcat pe marginea părţii carosabile. Din cercetări s-au stabilit că bărbatul nu deţine permis de conducere şi avea o alcoolemie de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Cătălina Murariu.

Citește și: Florin Călinescu o nimicește pe Viorica Dăncilă! Doamna Dăncilă nu are faţă de un echipament sofisticat

Potrivit Poliţiei, în urma accidentului a rezultat rănirea gravă a unui copil în vârstă de opt ani, pasager în autoturism şi rănirea uşoară a conducătorului auto, informează agerpres.ro.

Copilul a fost transportat la Spitalul Judeţean "Sf. Pantelimon" din Focşani şi a fost internat în stare gravă la terapie intensivă.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

Citește și: Rareș Bogdan pune tunurile pe Tăriceanu! ‘Aţi stat bot în bot cu PSD şi acum faceţi din amnezie o virtute’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.