Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Copilul care a intrat în Dunăre să își recupereze papucii a fost declarat decedat

sputnik.md
copil inecat

Copilul de 14 ani, care a intrat în Dunăre, în zona localității Rașova, să își recupereze papucii și nu a mai ieșit, a fost declarat decedat la spital, în cursul nopții de luni spre marți. Băiatul a fost scos din apă luni seara de pompieri și transportat la Spitalul Județean Constanța.

Copilul a fost scos din Dunăre, luni seara, de reprezentanții ISU Contanța. După mai bine de 45 de minute în care s-a efectuat protocolul de resuscitare la fata locului, băiatul a fost preluat, în hipotermie, fără semne vitale, de elicopterul SMURD.

El a fost transportat la Spitalul Județean Constanța pentru continuarea manevrelor de resuscitare. Nu a fost declarat decedat la fața locului, deoarece se instalase hipotermia, iar trupul avea temperatura de aproximativ 20 de grade.

Pentru a fi declarat decedat trebuia adus la temperatura normală a corpului, susțin medicii, astfel că protocolul de resuscitare a fost continuat la spital, pacientul fiind încălzit cu un grad pe oră.

Ulterior, în cursul nopții de luni spre marți, a fost declarat decesul, cadrele medicale neputând face nimic pentru a-l readuce pe copil la viață.

Copilul a intrat luni în Dunăre ca să își recupereze papucii, dar nu a mai ieșit la mal. La fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje ale ISU, printre care și o barcă, iar copilul a fost scos din apă și transportat la spital.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.