Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Copilul în vârstă de şase ani, dispărut marţi din Giurgiu, a fost găsit mort într-un râu aflat la trei kilometri de locuinţa sa

GO2 Romania tourism & travel
Raul Mures

Copilul în vârstă de şase ani, dispărut marţi dimineaţa, a fost găsit decedat într-un râu aflat la trei kilometri de locuinţa sa. Trupul său va fi dus la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului, anunță news.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Giurgiu, copilul în vârstă de şase ani din localitatea Crevedia Mare, care dispăruse marţi dimineaţă, a fost găsit mort.

Citește și: ‘Fata cu sparanghelul’, bani pentru PSD? Suma pe care ar fi băgat-o în campania social-democraților

Trupul a fost descoperit într-un râu aflat la aproximativ trei kilometri de locuinţa sa. Corpul băiatului va fi dus la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului.

Pe data de 19 mai, în jurul orei 10, poliţiştii Secţiei Nr. 8 Poliţie Rurală Roata de Jos au fost sesizaţi prin 112 de către o femeie din comuna Crevedia Mare, cu privire la faptul că nepotul său, Nicuşor Stefan Dorobanţu, de 6 ani, din localitate, a dispărut.

Citește și: Pe linie de partid: de la frizerie, la conducerea Fondurilor Europene! Numire controversată a lui Ludovic Orban

În momentul plecării, băiatul era îmbrăcat cu un tricou cu mâneca scurtă de culoare verde, pantaloni gri şi adidaşi culoare alb-albastru. La misiunea de căutare a copilului a participat şi un elicopter al Inspectoratului General al Aviaţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.