Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Copilul palestinian salvat din pântecele mamei decedate a murit în spitalul din Gaza

israel gaza

Un copil palestinian prematur salvat din pântecele mamei sale la scurt timp după ce femeia a fost ucisă într-un atac aerian israelian a murit, a declarat unchiul copilului, conform The Guardian, informează News.ro.

Sabreen Jouda a murit joi într-un spital din Gaza , după ce sănătatea ei s-a deteriorat iar echipele medicale nu au reuşit să o salveze, a declarat vineri Rami al-Sheikh.

Casa lui Sabreen din oraşul Rafah din sudul Gazei a fost lovită de un atac aerian israelian cu puţin înainte de miezul nopţii sâmbăta trecută. Părinţii ei şi sora în vârstă de patru ani au fost ucişi.

Ecipele de salvare au dus cadavrele la un spital din apropiere, unde lucrătorii medicali i-au efectuat o operaţie cezariană de urgenţă mamei ei, Sabreen al-Sakani, care era însărcinată în 30 de săptămâni. Bebeluşul a fost ţinut într-un incubator într-o unitate de terapie intensivă neonatală dintr-un alt spital, dar a murit cinci zile mai târziu.

Sheikh a declarat pentru Associated Press că Sabreen a fost înmormântată joi lângă tatăl ei.

„Am fost ataşaţi de acest copil într-un mod nebunesc”, a spus el, vorbind lângă mormântul lui Sabreen într-un cimitir din Rafah. „Dumnezeu a luat ceva de la noi, dar ne-a dat ceva în schimb”, a spus el, copilul supravieţuind după ce familia ei a murit.

„Dar [acum] le-a luat pe toate. Familia fratelui meu este complet distrusă. A fost şters de la starea civilă. Nu a mai rămas nicio urmă din el”, a adăugat bărbatul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.