Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Copreședinte PSL, Ilan Laufer: Coronavirusul lovește serios economia globală și poate generea condițiile pentru o nouă criză financiară

Facebook
ilan laufer

Copreședintele PSL, Ilan Laufer, este de părere că este nevoie urgent de o înțelegere între Presedintele Iohannis si partidele parlamentare pentru desemnarea unui guvern capabil sa gestioneze situația greată de coronavirus, care „lovește serios economia globală și poate generea condițiile pentru o nouă criză financiară”.

„Nu cred ca in acest moment mai poate fi vorba de alegeri anticipate, mai degraba de amanarea alegerilor din cauza pagubelor pe care Coronavirus ar putea sa le aiba asupra sanatatii romanilor si economiei nationale si globale.

Nu mai avem timp de pierdut! Coronavirus da prima lovitura grea economiei globale, iar Romania va simti unda de soc in foarte scurt timp. Frica creata de Coronavirus a declansat un domino de corectii masive ieri pe bursele americane si nu numai. Tot castigul investititorilor din anul 2020 a fost sters in cateva ore de la deschiderea sesiunii. Este un moment foarte periculos pentru economia globala.

Citește și: Vești URIAȘE pentru angații din România: peste 70% din angajatori se pregătesc de măriri de salarii

Romania si cetatenii romani sunt expusi unui risc major in acest moment. In primul rand din punct de vedere sanitar, dar si economic si social. Toate autoritatile statului si partidele politice sunt obligate sa inteleaga situatia foarte dificila in care ne aflam. Este necesara o cooperare totala intre cele mai importante institutii ale statului roman in acest moment periculos. In pericol este viata romanilor si economia nationala.

Avem nevoie urgent de o intelegere intre Presedintele Iohannis si partidele parlamentare pentru desemnarea unui guvern capabil sa gestioneze situatia complicata in care ne aflam. URGENT!”, se arată pe pagina de Facebook a lui Ilan Laufer.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.