Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coreea de Nord a băgat FRICA în SUA: Anunț TERIBIL făcut de directorul CIA

sputnik
coreea de nord, armata

Coreea de Nord isi dezvolta "intr-un ritm alarmant" capacitatea de a lansa un atac nuclear impotriva Statelor Unite, a declarat Mike Pompeo, directorul CIA. Acesta a vrut sa relativizeze iminenta unei confruntari militare cu Phenianul.

"De fiecare data cand fac teste de rachete, sau cand testeaza rachete nucleare, ei obtin experienta, si putem spune ca sunt progreseaza intr-un ritm alarmant", a declarat Pompeo pentru postul de televiziune Fox News cand a fost intrebat despre posibilitatea ca o racheta nucleara nord-coreeana sa loveasca teritoriul SUA, anunta AFP, potrivit B1.ro.

Citeste si: Venezuela îl SFIDEAZĂ pe Trump: Cum a răspuns după amenințarea lansată de președintele SUA

Intrebat daca americanii ar trebui sa isi faca griji cu privire la tensiunile in crestere cu Coreea de Nord, Mike Pompeo a raspuns ca "nimic nu este iminent".

"Nimic nu este iminent. Dar, atentie, probabilitatea crescuta a unui atac cu rachete nucleare asupra Statelor Unite este o amenintare foarte periculoasa", a adaugat directorul agentiei de informatii americane.

Citeste si: MĂCEL în Burkina Faso: Zeci de victime în urma unui ATAC terorist - VIDEO

Aceste remarci au venit dupa o saptamana de escaladare verbala intre SUA si Coreea de Nord. Donald Trump a promis "foc si furie" la adresa Coreii de Nord.

Coreea de Nord, de partea sa, a amenintat ca va trage patru rachete asupra Insulei Guam, avanpost strategic al fortelor americane din Pacific, unde sunt cantonati aproximativ 6.000 de soldati americani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.