Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coreea de Nord rămâne fermă pe poziții: Ce anunț a făcut, chiar în Europa, despre ARMELE NUCLEARE

Kim Jong-Un, nuke test

Arsenalul de apărare nuclear nord-coreean nu va fi negociat niciodată, a afirmat marţi Ju Yong Chol, un diplomat nord-coreean, în cadrul conferinţei ONU pentru Dezarmare de la Geneva, după ce ambasadorul SUA pentru dezarmare, Robert Wood, a declarat că prioritatea preşedintelui Donald Trump este de a proteja SUA şi aliaţii lor împotriva 'ameninţării tot mai mari' din partea Coreii de Nord, relatează Reuters.

'Măsurile luate de Coreea de Nord pentru a consolida capacitatea sa de disuasiune nucleară şi de a dezvolta rachete intercontinentale sunt justificate şi reprezintă o opţiune legitimă de autoapărare în faţa unor astfel de ameninţări aparente şi reale', a declarat emisarul nord-coreean la forumul de la Geneva, referindu-se la 'ameninţări nucleare constante' din partea SUA.

Citește și: Știați? Cât câștigă un model de videochat în România, la un program normal de 8 ore pe zi, 5 zile pe săptămână

'Atât timp cât politica ostilă şi ameninţarea nucleară din partea SUA rămân neschimbate, Coreea de Nord nu-şi va pune politica de apărare în domeniul nuclear pe masa negocierilor', a spus el, scrie agerpres.ro.

Prioritatea preşedintelui american Donald Trump este de a proteja Statele Unite şi pe aliaţii lor împotriva 'ameninţării tot mai mari' reprezentate de Coreea de Nord, iar SUA sunt gata să utilizeze 'întreaga gamă de capabilităţi pe care le au la dispoziţie', a declarat marţi la Geneva ambasadorul SUA pentru dezarmare, Robert Wood.

Citește și: O fostă vedetă a Antenei 1 face declarații șocante! Ce job ar fi dispusă să încerce

Oficialul american a afirmat că o 'cale spre dialog rămâne în continuare o opţiune' pentru Phenian. 'Programele de rachete balistice şi de arme nucleare ale Coreii de Nord reprezintă ameninţări grave pentru întreaga lume', a spus Wood.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.