Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Corentin Moutet, privat de susţinerea financiară a federaţiei franceze din cauza comportamentului său

tenis

Tenismenul Corentin Moutet a fost eliminat din structurile federale din cauza comportamentului său necorespunzător de pe teren, el pierzând astfel în special susţinerea financiară a Federaţiei Franceze de Tenis (FFT), relatează AFP, potrivit news.ro.

“Comportamentul lui Corentin Moutet pe teren nu se încadrează în valorile pe care FFT vrea să le transmită”, a precizat FFT.

De la începutul anului, jucătorul în vârstă de 23 de  ani s-a remarcat de mai multe ori în competiţii prin accese de furie pe teren. De exemplu, la Adelaide, la începutul lui 2022, a fost descalificat pentru că a vorbit urât cu arbitrul.

Recent, în septembrie, Moutet s-a îmbrâncit cu Adrian Andreev la finalul unui meci de la turneul challenger de la Orleans. La Napoli, în octombrie, el a aruncat violent racheta, după care a oprit meciul pe care îl juca, fiind de părere că terenul era prea alunecos.

“Nu putem tolera acest tip de comportament. Le cerem jucătorilor noştri şi antrenorilor să aibă o atitudine exemplară”, a menţionat federaţia franceză.

Marţi, Moutet s-a calificat în turul doi la turneul ATP Masters 1000 de la Paris.

Potrivit L’Equipe, Moutet, care se pregăteşte la Centrul naţional de antrenament al Franţei, îl pierde ca urmare a deciziei federaţiei pe antrenorul Laurent Raymond. Cei doi îşi pot continua colaborarea doar dacă antrenorul va fi plătit în totalitate de sportiv. Până acum, o parte a remuneraţiei antrenorului era acoperită de FFT.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.