Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Corida' nefericită într-o comună din Arad. L-a luat în coarne și s-a jucat cu el ca și cu o cârpă

Un bărbat în vârstă de 38 de ani din localitatea Olari a fost omorât de un taur, vineri, în jurul orelor 18.00. Bărbatul lucra la o fermă de vaci din localitate și, la momentul petrecerii incidentului, se afla cu animalele pe câmp, la pășunat. „Nu se știe din ce motive, taurul,  care era foarte agitat, l-a luat în coarne pe bărbat și s-a jucat cu el ca și cu o cârpă. L-a spart în piept, a murit imediat” , a relatat pentru aradon, Petru Răuț, primarul comunei Olari.

„În data de 23 septembrie, la ora 18.00, am fost înștiințați că un bărbat de 38 de ani, care lucra ca îngrijitor la o cireadă de vaci, a fost lovit de un taur în timp ce se afla la pășunat în extravilanul localității Olari. În urma loviturilor, bărbatul a decedat, iar cadavrul acestuia a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei”, a declarat Lorena Pîrvulescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Potrivit primarului Petru Răuț, bărbatul ucis de taur era căsătorit și avea cinci copii. El lucra de mai mult timp la ferma de vaci iar, de curând, ar fi fost angajat cu forme legale. Interesant este că cei care au lucrat înaintea lui de la fermă, au plecat tocmai din cauza taurului care a avut niște… „ieșiri” ce i-au băgat în sperieți pe oameni. Din nefericire, acestea i-au fost fatale ultimului ciurdar.

Citeşte şi: UPS, a comis-o din nou. Hillary Clinton A UITAT documente CLASIFICATE într-un hotel din Rusia

CUTREMUR în România: Seismul a fost resimțit PUTERNIC/ UPDATE

Un cuplu a BLOCAT decolarea avionului, după ce ratase îmbarcarea (FOTO)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.