Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Corina Crețu, atac la ministrul Natalia Intotero: 'E penibil ce face Natalia, cu tot respectul și prietenia pe care am avut-o'

Inquam Photos / Octav Ganea
Corina Cretu

Lupta pentru alegerile europarlamentare a început deja pe toate fronturile, iar cele mai interesante bătălii se dau între foștii și actualii social-democrați. Un atac surprinzător a venit ieri seară din partea europarlamentarului Corina Crețu, la adresa ministrului hunedorean Natalia Intotero. Corina Crețu susține că, în urmă cu câteva luni, ministrul PSD Natalia Intotero ar fi avut negocieri cu Daciana Sârbu, fiind „gata să plece la PRO România”.

Comentariul a fost postat la un articol publicat pe facebook, în care se vorbea despre lansarea campaniei naţionale „Informare acasă! Siguranţă în lume!”.

Citește și: Tudorel Toader iese la rampă după ce Dragnea i-a reproșat că a 'păcălit' PSD: Explicațiile ministrului Justiției cu privire la OUG pe Codurile penale

„E penibil ce face Natalia, cu tot respectul si prietenia pe care am avut o pentru ea. Acum cateva luni era la grupul Dacianei Sarbu, gata sa plece la PRO România. Jalnic. A devenit ministru, mult succes! Daca asta inseamna politica, eu refuz. Politica inseamna principii, valori, dar oricum nu e singura dezamagire. Imi pare sincer rau pentru presiunile si amenintarile la adresa diasporei realizate prin doamna Ministru sau a ministerului sau. Seara frumoasa tuturor!”, a scris europarlamentarul Corina Crețu, în grupul de facebook NEWS Deva.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.