Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Corina Dănuță, unul dintre patronii TEX, a intrat în politică. Partidul-surpriză în care s-a înscris

Corina Danuta

Corina Dănuță, cunoscută pentru una dintre afacerile de succes ale familiei sale, hotelul TEX, s-a înscris în Partidul Puterii Umaniste (social-liberal). Va fi liderul filialei locale a partidului condus de avocatul Daniel Ionașcu și coordonat pe zona de Nord-Est de către Liliana Mincă.

„După cum bine se știe, județul Botoșani a fost mereu ocolit de-a lungul anilor de investiții majore, având parte doar de promisiuni electorale. Situația oamenilor de aici este una aproape dramatică, iar șansele reale pentru un trai decent sunt puține. Economia are nevoie de o clasă de mijloc puternică, iar acest lucru este imposibil fără contribuția capitalului autohton, esențial pentru a avea stabilitate economică și politică. Autoritățile trebuie să recunoască acest lucru și avem nevoie de politici publice, de politici fiscale care să încurajeze și ajute acest capital autohton să crească”, a precizat Corina Dănuță într-un comunicat de presă.

Primul anunț oficial în noua calitate este lansarea unei campanii pentru botoșăneni, care vor putea să o serie de analize gratuite, urmând ca detaliile să fie prezentante în perioada următoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.