Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cornel Dinicu vrea să scape și de arestul la domiciliu: Are de mers la dentist și la permise!

Inquam Photos / Ovidiu Micsik
Cornel Dinicu

Patronul de la Ferma Dacilor, Cornel Dinicu, vrea să scape și de arestul la domiciliu.  Măsura a fost dispusă în cazul său după incendiul în care au murit opt oameni, printre care și unul din fiii săi. Dinicu a susținut mereu că e nevinovat de acuzațiile care i se aduc.

Acum, acesta vrea să scape și de arestul la domiciliu

Dinicu a cerut în actele trimise către instanță să fie lăsat pe control judiciar, asta pentru că, spune el, are de mers la medicul stomatolog sau să își schimbe permisul.

Dinicu spune că arestul la domiciliu îi face rău

Patronul de la Ferma Dacilor, Cornel Dinicu, a postat un mesaj amplu și tulburător, primul de când este în arest la domiciliu. Spune că nimic nu e mai crunt decât pierderea propriului copil, iar când se uită în oglindă vede „un om prins într-o cușcă”.

Dinicu spune că nimic nu este mai greu decât să îți pierzi copilul

Nimic, dar nimic pe lumea asta nu poate fi mai crunt ca pierderea propriului copil! Nimic nu poate fi mai dur ca pierderea familiei! Nimic nu poate fi mai nedrept ca moartea unor nevinovați! E crunt, dur și total nedrept! Astăzi, când am ales să ies să-mi strig durerea, cu toate consecințele, chiar nu mai contează nimic. Poate să-i mai întoarcă cineva pe cei dragi, acum plecați!? Poate cineva să-i mai strângă în brațe pe ei? Pe Anca…pe Vlad…pe Luca…pe Petre…pe Adrian…pe Andrei…pe Piff…pe Victoraș al meu!? Doar când închid ochii mai pot face asta. Atunci când o fac însă aud doar țipete. Simt mirosul de fum. Arsura flăcărilor. Trosnituri de lemn. Urlete. Nenorocirea…O simt în oase, în piele, în tot sufletul”, scrie Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor, pe pagina de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.