Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cornel Dinu, atac dur: 'Sebastian Colțescu este o glumă a fotbalului și a arbitrajului'

www.gsp.ro
Cornel Dinu

Cornel Dinu, fostul jucător şi antrenor de la Dinamo, în prezent analist TV, a avut o reacţie dură la adresa lui Sebastian Colţescu, care a fost criticat pentru arbitrajul de la partida Astra Giurgiu-CFR Cluj, de sâmbătă, scor 3-2, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Viorica Dăncilă îl atenționează pe Klaus Iohannis: Au trecut deja câteva zile

Dinu l-a numit pe Colţescu “o glumă a fotbalului, a arbitrajului”, după ce arbitrul a luat mai multe decizii controversate în timpul partidei de la Giurgiu, precum eliminarea fundaşului Mario Camora, de la CFR Cluj. De asemenea, tot din tabăra ardelenilor au mai văzut cartonaşul roşu antrenorul Dan Petrescu şi Cosmin Vâtcă.

”Domnul Colţescu, care e o glumă a fotbalului, a arbitrajului, dacă avea puţină prezenţă de spirit nu dădea nimic. Se întorcea şi îşi vedea de treabă. A aruncat şi el cu apă pe jos”, a declarat Cornel Dinu, la TelekomSport.

Citește și: EXCLUSIV Fostul șef al Poliției Caracal și soția sa, proaspăt pensionați, au încercat să-și ascundă veniturile?

Prima eliminare din tabăra lui CFR Cluj a venit în minutul 42, atunci când Dan Petrescu nu a putut accepta că Sebastian Colţescu l-a avertizat cu galben pe Pereira. Petrescu l-a înjurat pe centralul partidei şi a primit roşu direct. Din partea lui Petrescu au mai venit câteva jigniri adresate arbitrului, iar apoi a părăsit terenul.

În minutul 59, Colţescu s-a îndreptat spre banca lui CFR Cluj pentru a-i linişti pe cei aflaţi în acea zonă. Oamenii din staff-ul CFR-ului aveau o altă nemulţumire, mai ales că erau iritaţi în urma fazei eliminării lui Dan Petrescu. Căpitanul Camora s-a apropiat şi el pentru a asista la discuţie şi apoi a trântit o sticlă de apă, în timp ce Colţescu se afla cu spatele la cinci metri distanţă de el. Colţescu a interpretat faza ca pe o provocare la adresa brigăzii conduse de el, iar Camora a văzut al doilea cartonaş galben.

Citește și: Surse Cazul Caracal. Ce se va întâmpla astăzi

A treia eliminare a venit în minutul 62, atunci când Vâtcă a văzut cartonaşul roşu după ce i-a aplicat un pumn lui Radunovic, fără să fie în luptă pentru minge.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.