Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cornel Dinu, despre interesul șeicilor pentru Dinamo Bucuresti: 'Sunt niște discuții. Asta este cert'

www.gsp.ro
Cornel Dinu

Cornel Dinu a declarat, vineri, că a discutat cu ambasadorul României la Abu Dhabi și a aflat că există un interes real al șeicilor pentru clubul Dinamo București, anunță MEDIAFAX.

”Am vorbit la telefon cu domnul Adrian Măcelaru, care este ambasadorul nostru la Abu Dhabi, de vreo zece ani. Eram curios să aflu ce se întâmplă. Pot să vă spun că există un anumit interes. Nu vreau să mai dau nume, să spun cine aduce scrisori, cine intermediază. Domnul acela este directorul trustului respectiv de investiții”, a declarat Dinu, la Digi Sport.

Citește și: BREAKING Gheorghe Dincă, amenințat cu moartea și huiduit la Tribunalul Olt

”Patronii acestui fond de investiții, care au cumpărat Charlton Athletic, reprezintă o familie onorabilă de șeici din Arabia. Se interesează și de Dinamo. E o poveste, să vedem. În momentul în care vezi o propunere care începe cu 40.000 de euro, după care trece la 10 milioane... nici măcar râsul nu te mai pufnește. Ați mai auzit vreodată, în lume, de o asemenea tranzacție? <<Îți dau 40.000 de euro, după care vin cu 10 milioane>>. Sunt niște discuții, asta este cert”, a mai spus Cornel Dinu.

Citește și: VIDEO Viorica Dăncilă, întrebată de ce are imaginea că ar fi PROASTĂ: 'S-a speculat! Se întâmplă. Ai o zi mai proastă. Ceilalți lideri politici mai fac greșeli'/

Condițiile impuse de Abu Dhabi Business Development sunt ca actualul acţionariat să obţină licenţa pentru Liga 1 în 2020-2021, dar şi ca Dinamo să rămână în primul eşalon la finalul acestui sezon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.