Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cornel Dinu, discurs manifest despre 'fenomenul Șoșodică': îi compară pe Marius Șumudică cu Diana Șoșoacă

sumudica sosoaca

Fostul mare jucător și antrenor, Cornel Dinu, a vorbit despre ”fenomenul Șoșodică” în România și îi compară subtil pe antrenorul Marius Șumudică cu senatorul Diana Șoșoacă. Cornel Dinu susține că în România sunt promovați în media doar oameni fără mari reușite profesionale, dar care au ”niște surle din care creează senzație”.

„Ce să fac? Mă uit la antrenorul care se oferă peste tot, care vorbește despre fotbal... «Șoșodică» ăsta, sau cum îl cheamă. Un băiat foarte reușit.

Nu are cum să-ți placă de el, pentru că ce face în ultimul timp este o cerșeală de post de antrenor. Dacă-i vezi CV-ul, te sperii. Dar este expert! Pentru că noi promovăm în România de foarte mult timp, în toate domeniile, fel de fel de personaje și persoane care, din păcate, nu sunt un exemplu pozitiv nici prin ceea ce spun și ce știu, dar mai ales prin ceea ce fac.

Au niște «surle» din care creează senzație, un anumit interes nefast care nu reprezintă o formă de educație, de la comportament până la fotbal. El face parte din această categorie. El nu a avut niciun rezultat, decât campionatul câștigat la Astra, cu conducători și cu grătare.

Numai la noi în țară și poate în Bulgaria mai sunt prezentate ca purtători de mesaje educative niște personaje sau persoane care, din păcate, sunt nefaste și nu aduc nimic bun educațional pentru domeniile respective. Dar sunt zgomotoase, creează senzație, rating, să ia banul la populație”, a declarat Cornel Dinu, la GSP Live.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.