Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Corneliu Vadim Tudor îl amenință pe Dan Capatos: Îți rup sira spinarii, tâmpitule

Corneliu Vadim Tudor îl amenință pe Dan Capatos! Liderul PRM nu s-a putut abține după ce a aflat că Oana Zăvoranu îl atacă în tandem cu Dan Capatos.

Citește și: Cozmin Gușă, ținta unui asasinat în această dimineață

"În pauză am aflat că în studio la A1 s-au întâlnit doi sataniști, doi posedați de draci pe care îi ia mama dracu! Pe Dan Capatos, grecul ăsta fără Dumnezeu cu figură de drac și pe parașuta asta de țigani. Minte acest Capatos că eu l-am rugat să imi faca rost de oameni de afaceri să îmi dea mie bani. Tot ce am zis eu a fost să fiu ajutat să îmi vand valorile mari, eu nu am bani furați ca Bănicioiu.

Citește și: DNA a descins la o televiziune: A fost confiscat serverul

Eu am muncit cinstit toată viața mea și le-am făcut ratinguri uriașe. El s-a milogit de mine, este un vierme în fața mea. Va distruge postul Antena 1! Cum îți permiți tu, măgarule, să te iei de Vadim Tudor? Câte clase ai? S-a mințit în emisiunea lui că am încercat să o violez pe ea (n.r. Oana Zăvoranu) în cabinetul meu de la Senat când eram vicepreședinte și eram păzit de SPP. E îndrăcit, demonic!

Citește și: În timp ce la ÎCCJ se judecă eliberarea Elenei Udrea, Traian Băsescu iese la atac

Arat eu a om care să închidă ușa cabinetului să o violeze pe una pe care Fane Cârlig o plasa la țigani de la 14 ani? E bine? Eu am intrat în troaca porcilor pentru că am vrut să fac un bine, să înfrumusețez ultimele zile ale unei femei care a dat naștere unei creaturi imfame. De ce se minte în legătura cu mine? Tu îți dai seama, mă, că îți rup sira spinarii, tâmpitule?", a spus Vadim Tudor la Kanal D.

Dan Capatos a cedat si el nevos, dupace C.V. Tudor i-a facut public numarul de telefon intr-o emisiune TV: "Saptamana trecuta m-a sunat sa ma roage sa intervin pe langa niste oameni foarte importanti si sa-l ajut. 'Am racit, ca nu mai am bani. Suna-l si tu pe Ioan Neculae de la Brasov si cu Adrian Tis. Roaga-i sa-mi dea si mie niste bani si sa-mi tina ziarele in viata'.Isi tragea mucii pe la telefon. Niste persoane importante i-au dat si bani. Li s-a facut mila de el. Eu am zis vreodata lucrurile astea? Pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traieste. Daca vrea sa stie domnul Vadim, banii aia, cei 5000 de euro pe care i-a primit sunt si datorita mie"

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.