Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cornuri mucegăite și mere crude, livrate la trei școli din Pașcani

CNMR
copii scoala elevi

Părinții unor elevi de la trei școli gimnaziale și licee din Pașcani susțin că în școli s-au împărțit cornuri mucegăite și mere crude. Consiliul Judeţean Iași anunță, după semnalarea situației, controale inopinate la școli, potrivit Mediafax.

Situația a fost semnalată pe Facebook de mai mulți părinți care au publicat fotografii cu cornurile mucegăite. Alimentele ar fi fost distribuite pe data de 17 septembrie și aveau termen de valabilitate până pe 18 septembrie.

Cornurile stricate au ajuns la Școala gimnazială Iordache Cantacuzino, la Liceul Miron Costin și la Liceul Nicolae Iorga din Pașcani.

Citește și: Cristian Tudor Popescu: Alegerea doamnei Kovesi este a doua mare înfrângere pentru PSD din acest an; A luptat singură, până la capăt

Reprezentanții Liceului „Nicolae Iorga” au declarat că alimentele stricate nu au ajuns și la elevi: „Am văzut că nu sunt bune, am sunat la firmă și le-am returnat, ne-au adus alte produse înapoi, nu le-am dat copiilor pe cele stricate".

Programul Cornul și laptele se desfășoară în județul Iași în baza unui contract semnat de Consiliul județean, care a făcut licitații pentru distribuirea în majoritatea unităților administrativ teritoriale din Iași.

„Noi ne-am autosesizat, s-a luat legătura cu școlile și de săptămâna viitoare se vor face controale inopinate la școlile la care se livrează produse prin licitația făcută de Consiliul Județean", a declarat Eliza Chirica, purtător de cuvânt al Consiliului Judeţean Iași.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.