Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coronavirus -Aproape 2.900 de combinezoane distribuite medicilor şi celor care transportă pacienţii la spitalele din Sibiu

Linkdin
coronavirus

Aproape 2.900 de combinezoane de unică folosinţă au fost distribuite la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Ambulanţă, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, Spitalul de Pediatrie şi Spitalul Municipal Mediaş, a anunţat duminică ISU Sibiu potrivit Agerpres.

"În ultimele două zile, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Cpt. Dumitru Croitoru" al judeţului Sibiu a intrat în posesia a 2.835 de combinezoane complete de unică folosinţă, dotate inclusiv cu glugă şi protecţie pentru încălţăminte, precum şi dezinfectanţi TP 2 de nivel înalt pentru suprafeţe critice, echipamente medicale critice şi instrumentar medical. Materialele sunt de provenienţă sud-coreeană şi fac parte dintr-un lot achiziţionat de România, prin Oficiul Naţional de Achiziţii Centralizate şi Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, " potrivit ISU.

Echipamentele au fost distribuite la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (Secţia Boli Infecţioase şi Unitatea de Primiri Urgenţe), Spitalul de Pediatrie Sibiu, Spitalul Municipal Mediaş, Serviciului judeţean de Ambulanţă şi Direcţia de Sănătate Publică Sibiu.

ISU Sibiu va folosi combinezoanele pentru transportul persoanelor suspecte sau infectate cu noul tip de coronavirus

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.