Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coronavirus la trei dintre cele mai mari cluburi de fotbal din Turcia

Pinterest
coronavirus

Trei dintre cele mai mari cluburi de fotbal din Turcia, Galatasaray, Fenerbahce şi Trabzonspor, au anunţat că au cazuri de coronavirus, informează agenţia Anadolu potrivit Agerpres.

Galatasaray a indicat vineri că doi dintre jucătorii săi au fost testaţi pozitiv pentru COVID-19. "Doi jucători au fost testaţi pozitiv", a anunţat clubul din Istanbul pe Twitter, adăugând că jucători isăi, staff-ul tehnic, personalul medical şi restul angajaţilor au fost testaţi după ce s-au întors din vacanţă.

Galatasaray nu a precizat numele fotbaliştilor infectaţi. Potrivit clubului, aceşti jucători nu au avut nevoie de internare şi sunt în izolare la domiciliu.

Joi, Fenerbahce, una din marile rivale ale lui Galatasaray, a anunţat că un jucător şi un membru al staff-ului tehnici au fost testaţi pozitiv pentru COVID-19 şi au început tratamentul.

Citește și: Ciolacu, atac dur: ‘Economia națională e pusă pe butuci de măsuri aberante. O rectificare bugetară făcută în bătaie de joc și în disprețul realității!’

De asemenea, un fotbalist al lui Trabzonspor a fost testat pozitiv pentru coronavirus şi se află în izolare la domiciliu. Gruparea de la Marea Neagră nu a dezvăluit numele jucătorului. Jucătorii lui Trabzonspor se vor reuni pe 17 august în vederea pregătirii noului sezon, ocazie cu care vor fi testaţi pentru COVID-19.

Campionatul Turciei s-a reluat în luna iunie după o întrerupere de trei luni datorată pandemiei de coronavirus. Meciurile au avut loc cu porţile închise, respectând un protocol sanitar. Titlul a fost câştigat în premieră de Istanbul Başakşehir.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.