Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coronavirusul a mai provocat un deces în sportul mondial: Iranianul Ahmad Taheri, fostul fotbalist şi antrenor de futsal, a murit

DW
Coronavirus COVID-19

Ahmad Taheri, fostul fotbalist şi antrenor de futsal, a murit luni, din cauza coronavirusului. El a suferit o intervenţie chirurgicală, în urmă cu patru luni, pentru îndepărtarea unei tumori cerebrale, anunță MEDIAFAX.

Potrivit site-ului tehrantimes.com, antrenorul iranian ar fi suferit o intervenţie chirurgicală, în urmă cu patru luni, pentru îndepărtarea unei tumori cerebrale, ceea ce i-a cauzat o scădere a imunităţii.

Citește și: RCS&RDS, mesaj pentru toți clienții săi! Recomandarea făcută luni, în plină criză declanșată de coronavirus

Astfel că, în urma contaminării cu noul virus, organismul lui Ahmad Taheri nu a mai rezistat şi a pierdut lupta cu viaţa.

Taheri a antrenat mai multe echipe de futsal din Iran, precum Bank Tejarat, Peyman şi Esteghlal. În plus, a fost şi directorul sportiv al echipei naţionale de futsal din Iran.

Numărul persoanelor decedate din cauza coronavirusului în Iran a ajuns la 853, iar în ţară sunt peste 15 000 de cazuri confirmate.

Toate competiţiile sportive din Iran, care au fost suspendate iniţial până la 2 aprilie, vor fi oprite până la 20 aprilie.

Citește și: Ultimă oră! CEC Bank, decizie pentru românii cu credite, pe fondul răspândirii coronavirusului: Se amână cu 30 de zile! .

Tot luni a mai murit un antrenor. Clubul de fotbal Atletico Portada Alta a confirmat moartea antrenorului Francisco Garcia, de la echipa de juniori. El avea doar 21 de ani, scrie cotidianul MARCA.

Presa din Spania scrie că bărbatul fusese diagnosticat şi cu o afecţiune oncologică, iar infectarea cu COVID-19 i-a fost fatală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.