Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coronavirusul LOVEȘTE fix în Poliția Română: Adjunctul șefului IPJ Vrancea și șeful de la Ordine Publică, în izolare la domiciliu

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam jaf politia nu treceti banda

Coronavirusul lovește fără discriminare. Doi șefi din IPJ Vrancea au intrat în izolare la domiciliu, după ce au luat contact cu o persoană infectată cu COVID 19.

Conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vrancea s-a izolat la domiciliu după ce a intrat în contact cu o persoană confirmată cu coronavirus, la o şedinţă a instituţiei.

Citește și: VIDEO Un polițist s-a DEZLĂNȚUIT în timpul unui control, după ce un șofer i-a spus că e plătit din banii lui

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vrancea, Lidia Braşoveanu, comandantul instituţiei, adjunctul şefului IPJ Vrancea şi şeful de la Ordine Publică ar fi participat la o şedinţă în 25 martie, iar în 31 martie, şefii IPJ Vrancea au fost anunţaţi că o persoană care a participat la acea întâlnire a fost confirmată cu coronavirus.

"La data de 25 martie, la sediul IPJ Vrancea a avut loc o şedinţă operativă. Ulterior, în data de 31 martie, am fost anunţaţi cu privire la faptul că una dintre persoanele participante a fost testată privind prezenţa virusului Sars Cov 2, iar rezultatul a fost pozitiv. Astfel, s-a hotărât izolarea la domiciliu a celor care au avut contact direct cu persoana respectivă, pentru 14 zile, începând cu data de 25 martie, când a fost singurul contact cu persoana confirmată pozitiv", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Lidia Braşoveanu.

Astfel, sunt izolaţi la domiciliu comisarul-şef Remus Nica, comandantul IPJ Vrancea, comisarul şef Vasile Marin, adjunctul şefului IPJ Vrancea, responsabil pe linie de ordine publică, şi comisarul Ionuţ Lal, şeful Serviciului de ordine publică din cadrul IPJ Vrancea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.