Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coronavirusul pune pe jar Familia regală a Marii Britanii: Ce s-a descoperit la școala frecventată de copiii prinţului William

Printul William Kate

Patru elevi ai şcolii „Thomas” din Battersea, o instituţie de învăţământ privată din sud-vestul Londrei frecventată de prinţul George şi prinţesa Charlotte, prezintă simptome de infecţie cu noul coronavirus, potrivit gala.fr., scrie Mediafax.

În aşteptarea rezultatelor testelor medicale, elevii au fost izolaţi la domiciliu. Purtătorul de cuvânt al şcolii Thomas a confirmat informaţia, potrivit gala.fr..

Doi dintre elevi au prezentat simptomele bolii după o călătorie în nordul Italiei, o regiune grav afectată de noul coronavirus şi unde nu a fost descoperit încă pacientul zero.

VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, Episodul 8: Cutu Catu Cazino e viata mea!

Guvernul britanic a recomandat celor care au călătorit în zonă să se autoizoleze la domiciliu timp de 14 zile.

Prinţul William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi ducesa Catherine, ca toţi ceilalţi părinţi ai elevilor Şcolii Thomas, au fost infomaţi, dar au refuzat să comenteze situaţia.

Un număr de 26 de şcoli din Marea Britanie au fost închise din motive legate de epidemia de COVID-19. Aproximativ 40 de instituţii de profil au fost afectate, în contextul în care sute de elevi şi-au petrecut vacanţa de iarnă la schi în Italia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.