Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coronavirusul REVOLUȚIONEAZĂ procedurile din Parlament: actele care se publică în MO vor fi transmise exclusiv în format electronic

ziuaconstanta.ro
monitorul oficial

Începând cu data de 23 martie, actele care se publică în Monitorul Oficial al României vor fi transmise exclusiv în format electronic, în fişier cu semnătură electronică calificată, anunţă Camera Deputaţilor.

"Având în vedere declararea stării de urgenţă prin Decretul nr. 195/2020 şi ca măsură de prevenire a răspândirii COVID-19, prin ordin al secretarului general al Camerei Deputaţilor s-a stabilit obligativitatea ca, începând de luni, 23 martie, actele care se publică în Monitorul Oficial al României să fie transmise exclusiv în format electronic, în fişier cu semnătură electronică calificată. Transmiterea actelor cu semnătură electronică se va face prin e-mail la adresa monitoruloficial@cdep.ro", precizează un comunicat transmis vineri AGERPRES.

Citește și: Traian Băsescu dă de pământ cu Guvernul Orban: 'Cea mai mare prostie pe care poți s-o vezi este scutirea tuturor să plătească utilitățile'

Conform sursei citate, acestea vor fi redactate cu respectarea dispoziţiilor Legii nr. 24/2000 privind normele de tehnică legislativă pentru elaborarea actelor normative, cu certificare electronică personalizată, pentru fiecare emiţător în parte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.