Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Corpul de Control al prim-ministrului face verificări la Romsilva

Romsilva-estimeaza-pentru-2011-venituri-totale-de-1-208-miliarde-lei

Corpul de Control al prim-ministrului a început o serie de verificări la Regia Națională a Pădurilor, Romsilva, după ce la finalul lunii noiembrie a anului trecut, Asociația Forestierilor din România (ASFOR) a cerut acest lucru Guvernului.

„Obiectivele controlului sunt: verificarea respectării dispozițiilor legale cu privire la organizarea și funcționarea entității controlate, verificarea respectării dispozițiilor legale și a reglementărilor interne cu privire la îndeplinirea atribuțiilor specifice, precum și alte aspecte relevante pentru acțiunea de control. Perioada supusă controlului este 1 ianuarie 2014 - prezent”, se arată în comunicatul Guvernului.

ASFOR atrăgea atenția la finalul anului trecut că potrivit legii, principala îndatorire a Romsilva este aceea de a administra și păzi pădurea, precum și de coordonare a programului anual de împădurire.

„În schimb, RNP Romsilva alege să desfășoare activități economice de exploatare și prelucrare a lemnului, activități care le sunt folositoare doar structurilor proprii și în mică măsură Statului și pădurii însăți”, se arată în comunicatul ASFOR din noiembrie 2015.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.