Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Corupția Ucide cere MITING DE AMPLOARE, miercuri, la ora 11:00! Marile companii sunt rugate să le dea LIBER angajaților

Inquam Photos / Liviu Florin Albei
Inquam miting pro-DNA

Pagina "Corupţia Ucide" a lansat un apel pentru organizarea unei manifestaţii împotriva modificării Codului fiscal, în Piaţa Victoriei, miercuri, începând de la ora 11:00, în aceeaşi zi în care Guvernul ar urma să adopte prin OUG trecerea contribuţiilor de la angajator la angajat. De asemenea, organizatorii evenimentului intitulat "Opriţi modificarea Codului fiscal!" fac apel la marile companii să permită angajaţilor să îşi ia liber prin rotaţie pentru a participa la miting.

"8 noiembrie este Miercurea Neagră pentru economia României. Pentru a cârpi un buget pe care nu a fost în stare să îl gestioneze, Guvernul PSD-ALDE este capabil să distrugă economia liberă a României. Modificările Codului Fiscal, pe care Cabinetul Tudose intenţionează să le adopte printr-un nou derapaj democratic (Ordonanţă de Urgenţă), vor aduce haosul în planurile de afaceri şi în salarizare. În acest fel, inconştienţa guvernanţilor distruge orice şansă pentru o economie predictibilă şi stabilă în România", scrie pe pagina evenimentului.

Citește și: Protecția Consumatorilor a făcut ravagii în hipermarketuri: În ce magazine s-au găsit promoții false și produse cu etichete greșite

Orgaizatorii anunţă că miercuri, de la ora 11.00, oamenii se vor aduna în Piaţa Victoriei pentru a opri această OUG toxică.

"Începând cu ora 11:00, vom fi în Piaţa Victoriei pentru a opri această nouă OUG toxică. Facem apel la marile companii din România să susţină acest protest şi să le dea câteva ore libere prin rotaţie angajaţilor, pentru a veni alături de noi. Să nu se lase intimidate de teoriile conspiraţiei şi să înţeleagă că este ultima şansă de a lupta împotriva unei ”Revoluţii Fiscale” care le va pune în pericol business-ul.

Citește și: Semnalul de alarmă care CUTREMURĂ mii de oameni! De ce ar putea să dispară ajutoarele de căldură

Cc: Oracle, Kaufland Romania, MEGA IMAGE, FAN Courier, Urgent Cargus, IKEA, Carrefour Romania, KPMG Romania, Lidl Romania, Raiffeisen Bank Romania Banca Transilvania CEZ Romania BRD Groupe Societe Generale NN OMV Romania Rompetrol DIGI Romania Vodafone Romania Orange Telekom Romania UPC Romania Ford Romania Patria Bank

Lista este deschisă. Dacă știți o companie mare care ar putea fi interesată de protest, puteți să îi dați tag într-o postare pe eveniment.

Și dați SHARE masiv! Timpul e scurt și trebuie să ne organizăm rapid!", mai spun ei.

Citește și: Vești bune pentru copiii din România: Ce bani ar putea primi de la 1 ianuarie

Prim-ministrul Mihai Tudose a declarat marţi, la Parlament, că miercuri va avea loc şedinţa de Guvern, iar modificările Codului fiscal, inclusiv transferul contribuţiilor de la angajator la angajat, vor fi făcute prin Ordonanţă de urgenţă.

Întrebat dacă vor fi trecute contribuţiile de la angajator la angajat, premierul Mihai Tudose a răspuns: ”Da”.

Citește și: Mişcare de forţă a Băncii Naţionale: Cum vrea BNR să stopeze ‘cămătarii cu acte’

Chestionat în continuare dacă acest trabnsfer va fi făcut prin Ordonanţă de urgenţă, şeful Guvernului a spus: ”Da, prin ordonanţă”.

La o a treia întrebare, şi anume când va avea loc şedinţa de Guvern, Tudose a spus: ”Mâine” (miercuri - n. red.).

Citește și: Ce așteaptă Germania de la România când va deține președinția UE în 2019

De asemenea, prim-ministrul a spus că primarii nu sunt nemulţumiţi de măsurile fiscale care urmează să fie adoptate. ”Nu au fost nemulţumiţi, Dumnezeule”, a spus Mihai Tudose.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.