Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cosmetice, jucării şi componente auto, în valoare de 3,7 milioane de lei, au fost reţinute de inspectorii vamali

The Jewish Museum
jucarii plus

Cosmetice, jucării şi componente auto, în valoare de 3,7 milioane de lei, au fost reţinute vineri de inspectorii vamali din cadrul Birourilor de Frontieră Constanţa şi Constanţa Sud.

Potrivit unui comunicat al Autorităţii Vamale Române, inspectorii vamali au efectuat controlul fizic asupra mărfurilor aflate în două containere sosite din China, aparţinând unor societăţi comerciale din România şi Republica Moldova. Ca urmare a controalelor, inspectorii vamali au reţinut aproximativ 2.000 bucăţi articole din oţel utilizate în industria auto - componente suport motor, succeptibile de a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală pentru marca "FORD" şi 8.000 bucăţi apă de toaletă, succeptibile de a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală pentru mărcile "Carolina Herrera", "Paco Rabane", "Versace" ŞI "YVES Saint Laurent".

Cu o zi înainte, în data de 25 mai, inspectorii vamali din cadrul Biroului de Frontieră Constanţa - Direcţia Regională Vamală Bucureşti au reţinut 16.000 bucăţi jucării, succeptibile de a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală pentru mărcile "Superman", "My Little Pony", "Hello Kitty", "Disney" şi "Lego", ca urmare a controlul fizic efectuat asupra mărfurilor aflate într-un container sosit tot din China, aparţinând unei societăţi comerciale din Ucraina, potrivit Agerpres.

Valoarea totală a bunurilor reţinute, dacă ar fi fost comercializate pe piaţă la preţul de vânzare cu amănuntul al unui produs original, este de aproximativ 3,7 milioane de lei, precizează AVR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.