Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cosmin Contra, antrenor Dinamo: 'Suntem pe un drum bun, dar trebuie să fim atenţi, Gaz Metan speculează orice greşeală'

Inquam Photos - George Călin
Inquam Cosmin Contra

Antrenorul echipei de fotbal FC Dinamo, Cosmin Contra, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă online, că gruparea sa este pe un drum bun, aşa cum a arătat în etapa precedentă cu FC Botoşani, dar a precizat că jucătorii săi trebuie să fie foarte atenţi în partida de luni deoarece Gaz Metan Mediaş este o formaţie care speculează orice greşeală.

"Sunt încrezător pentru că facem paşi mari spre stabilitate la nivel de joc. A doua repriză a meciului cu Botoşani îmi dă încredere că suntem pe drumul cel bun. Acum întâlnim Gaz Metan Mediaş, o echipă care vine după două victorii consecutive, ultima obţinută la Iaşi cu 4-1. Are şi un antrenor cu mare experienţă, îl cunosc pe Dusan Uhrin de mult timp, a condus şi Dinamo nu cu mult timp în urmă. Aşa că el cunoaşte şi anumiţi jucători care ar putea intra în primul 11 la noi. Gaz Metan e o echipă foarte practică, o echipă care speculează orice greşeală şi care joacă foarte bine pe contraatac. Are jucători care pot să verticalizeze jocul foarte rapid. Deci trebuie să fim atenţi tot timpul, să fim concentraţi. Pentru că încet-încet trebuie să începem să urcăm în clasament şi avem nevoie de puncte", a afirmat Contra, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Lovitură devastatoare pentru Nicușor Dan! A apărut înregistrarea cu neînțelegerile dintre el și PNL

"Chiar dacă Dinamo nu a fost în ultimii ani acolo unde îi e locul, cred că adversarii se mobilizează un pic mai tare când joacă împotriva noastră. Dar până nu demonstrăm pe teren prin rezultate, nu cred că echipele adverse pot să aibă frică de Dinamo", a adăugat el.

Dinamo va continua să aducă jucători până în ultima zi de transferuri, susţine Cosmin Contra. "Încercăm să îmbinăm jucătorii valoroşi cu experienţă pe care i-am adus cu jucătorii tineri care au ieşit din pepiniera noastră. Noi avem încredere că aceşti tineri vor fi pe viitor titulari şi vor ajuta clubul să ajungă acolo sus. Suntem dispuşi să aducem jucători până în ultima zi de transferuri (n.r. - 5 octombrie). Jucători care să ne ajute pe posturile deficitare. Deci încă ne mai uităm la jucători pentru a ne îndeplini obiectivele", a spus el.

Citește și: Klau Iohannis: V-aţi mobilizat exemplar şi acest lucru îmi arată că se poate

Tehnicianul speră ca Dinamo să reuşească să se califice în cupele europene la finalul actualului sezon competiţional: "Mi-e dor de meciurile din cupele europene. Obiectivul meu este să jucăm din nou în Europa în cât mai scurt timp. Adică dacă se poate încercăm să ajungem acolo chiar de anul viitor".

Echipa de fotbal Dinamo întâlneşte, luni, de la ora 21:00, în deplasare, formaţia Gaz Metan Mediaş, într-o partidă contând pentru etapa a 4-a a Ligii I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.