Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cosmin Contra, după primul succes de la revenirea la Dinamo: Sper ca prin această victorie să ne descătuşăm, mai avem mult de muncă

Inquam Photos - George Călin
Inquam Cosmin Contra

Tehnicianul Cosmin Contra a declarat, luni seară, că speră ca victoria cu Gaz Metan Mediaş să descătuşeze echipa Dinamo, care are ca obiectiv calificarea în play-off-ul Ligii I.

"Am jucat bine tot meciul, dar în prima repriză nu am avut inspiraţia în ultimii 25-30 de metri. în a doua parte, intrarea lui Borja ne-a adus plusul de care aveam nevoie. Per ansamblu, sunt mulţumit de băieţi, vreau să-i felicit, sper ca prin această victorie să ne descătuşăm, mai avem mult de muncă. Play-off-ul este un obiectiv clar pentru Dinamo, victoria asta e bună, de moral, dar mai avem de muncă. Sper ca băieţii să înţeleagă că suntem la Dinamo şi trebuie să jucăm fiecare meci bine de la început", a declarat Contra la Digisport.

Citește și: Nicușor Dan recunoaște că s-a întâlnit cu dezvoltatorul Cătălin Grigore: Am avut o discuție cu acest om și i-am spus că eu am dreptate

La rândul său, antrenorul Gazului, Dusan Uhrin, a declarat că nu a fost mulţumit de mijlocaşi. "Am jucat bine în prima repriză, dar în a doua a fost mai greu, mai ales că am primit gol. Sunt supărat pe fundaşi, pe lipsa de reacţie la penalti, mai ales că Buzbuchi a apărat. Per ansamblu nu sunt mulţumit de mijlocaşi", a afirmat Uhrin.

Formaţia Dinamo a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 3-1 (0-0), echipa Gaz Metan Mediaş, în ultimul meci al etapei a patra a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Gonzalez '48, Sorescu '74 şi Camara '83 pentru Dinamo, respectiv Cardoso '88 pentru Gaz Metan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.