Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cosmin Contra le-a răspuns ACID suedezilor, după atacurile selecționerului Andersson: 'Credeți că Suedia a pierdut pentru că al patrulea arbitru a fost român'

www.prosport.ro
Cosmin Contra

Cosmin Contra i-a dat replica selecționerului Suediei, Janne Andersson, după ce acesta a acuzat o lipsă de fair-play la partida amicală de la Craiova și încheiată cu victoria României. Nemulțumirile suedezilor au fost legate de faptul că Sebastian Colțescu a fost arbitru de rezervă, iar selecționerul Suediei a avut o reacție foarte dură, la finalul meciului.

Întrebat de jurnaliștii suedezi dacă i se pare normal ca la meci să fie prezent un arbitru român, Cosmin Contra s-a enervat.

Citește și: SCANDAL URIAȘ făcut de suedezi în presa locală, după înfrângerea cu România: Ce ar fi făcut arbitrul Colțescu în timpul meciului! Dezvăluirile selecționerului

"Credeți că Suedia a pierdut pentru că al patrulea arbitru a fost român? Nu înțeleg această întrebare. Suedia e o echipă bună și va juca la Cupa Mondială. Nu contează cine a fost al patrulea arbitru. N-a influențat cu nimic jocul. Suedia putea primi un cartonaș roșu, în ultimele minute ale meciului, dar nu a primit. Am meritat victoria”, a spus Cosmin Contra, potrivit publicației Expressen, citată de Digi24.ro.

Reprezentativa României a învins, marţi seară, cu scorul de 1-0 (0-0), selecţionata Suediei, calificată la Cupa Mondială, într-un meci amical disputat la Craiova. Golul a fost marcat de Dorin Rotariu, în minutul 57, cu un şut din careu, la colţul lung.

Meciul a fost arbitrat de israelianul Roi Reinshreiber, ajutat de Danny Krasikow şi Matityahu Yakobov. Arbitru de rezervă a fost Sebastian Colţescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.