Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cosmin Contra vrea să vorbescă cu Anceloti despre situația lui Chiricheș

Getty Images
Vlad Chiricheș Napoli

Presa din Italia a anunţat recent că Vlad Chiricheş va pleca de la Napoli, fiind inclus pe lista neagră de noul antrenor al echipei, Carlo Ancelotti. Selecţionerul României, Cosmin Contra, a luat atitudine după ultimele zvonuri, relatează mediafax.

Cosmin Contra a spus că îl va contacta personal pe Don Carlo, pentru a afla care este situaţia lui Chiricheş.

"Am de gând să-l sun pe Ancelotti şi să-l întreb despre situaţia lui Vlad. Vreau să aud din gura lui Ancelotti, ce crede el despre Chiricheş. Vreau să ştiu ce înseamnă el pentru Carlo Ancelotti. Vreau să-mi confirme, sau să-mi infirme aceste zvonuri cu privire la plecarea sa de la Napoli", a spus Contra, pentru Digi Sport.

Vlad Chiricheş a fost inclus pe lista neagră a lui Ancelotti, conform Gazzetta dello Sport, care doreşte să mizeze Nikola Maksimovici în noua stagiune, fundaş sârb revenit după împrumutul la Spartak Moscova. Chiricheş ar putea continua însă în Serie A. FC Torino ar fi interesată de împrumutul internaţionalului român. Chiricheş şi-a prelungit contractul cu Napoli până în 2022, în mandatul lui Maurizio Sarri, dar schimbarea de antrenor pare că i-a fost fatală fostului apărător de la Tottenham şi FCSB.

Chiricheş a adunat doar şapte partide în Serie A în stagiune precedentă, fiind chinuit de câteva accidentări. Vicecampioana Italiei l-a transferat în 2015, de la Tottenham, în schimbul sumei de 7 milioane de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.