Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cosmin Olăroiu a dezvăluit motivele pentru care nu poate prelua naționala

www.digisport.ro
Cosmin Olăroiu

Cosmin Olăroiu a anunțat că nu poate prelua echipa națională a României din cauză că se află sub contract cu Jiangsu Suning, iar, pentru a-l rezilia, trebuie să plătească o sumă uriașă de bani, potrivit Mediafax.

”În primul rând, până acum, când vorbim noi, nu m-a căutat nimeni de la FRF. Şi nici nu cred că se va întâmpla asta, fiindcă ei ştiu că eu sunt sub contract. Mă bucur că oamenii din ţară, suporterii, îmi apreciază munca, dar, în acest moment, nu pot pleca din China. Mai am contract cu Jiangsu şi, ca să-l reziliez, trebuie să dau înapoi foarte mulţi bani”, a declarat Cosmin Olăroiu la Adevărul.

Citește și: PRAF în ochi: MAREA schimbare din ministerul Sănătății înseamnă REDUCEREA numărului de posturi de la 384 la 380

Olăroiu a vorbit și despre posibilitatea de a prelua prima reprezentativă a Chinei: ”Sunt, într-adevăr, pe o listă din care mai fac parte cinci antrenori, printre care şi Scolari. Dar, iarăşi, e greu de crezut că Jiangsu îmi va da drumul”.

Naţionala României a ratat calificarea la EURO 2020 din preliminarii, însă tricolorii pot ajunge la turneul final graţie barajului din Liga Naţiunilor, care va avea loc la finalul lunii martie, adversarele urmând să fie stabilite vineri, prin tragere la sorţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.