Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cosmin Olăroiu e la un pas să părăsească Shabab Al Ahli: Fostul antrenor al Stelei s-a certat cu conducerea clubului

www.gsp.ro
Cosmin Olăroiu

Cosmin Olăroiu este foarte aproape să părăsească gruparea Shabab Al Ahli, după două sezoane în care a condus gruparea din Emiratele Arabe Unite. Tehnicianul de 48 de ani se află în ultimul an de contract și ar fi nemulțumit de relația cu oamenii din conducerea clubului.

În ciuda faptului că a primit o mărire salarială de aproximativ două milioane de euro în urmă cu doar câteva săptămâni, Cosmin Olăroiu este tot mai tentat să părăsească gruparea Shabab Al Ahli, informează ziare.com.

Citește și: Halep, 'trasă de mânecă' de o fostă campioană olimpică română: 'Obiectivul ei n-ar trebui să fie menţinerea pe primul loc, ci câştigarea unui Grand Slam'

Se pare că o primă ruptură între Olăroiu și conducere a avut loc în vară, când Al Ahli Dubai a fuzionat cu Al Shabab si Dubai Club, iar tehnicianul român a trebuit să gestioneze sosirea unui număr mare de jucători, fapt ce i-a afectat serios programul de pregătire.

Mai mult decât atât, Olăroiu este nemulțumit că șefii clubului se implică tot mai mult la echipă, situație care devine tot mai greu de gestionat pentru tehnicianul român.

Cosmin Olăroiu este gata să plece de la echipă în vară, când îi expiră actuala înțelegere cu Shabab Al Ahli , însă principala variantă luată în calcul este aceea de a rămâne în continuare în zona Golfului, unde a mai antrenat Al Hilal (Arabia Saudită), Al Sadd (Qatar) și Al Ain (Emiratele Arabe Unite).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.