Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Halep, 'trasă de mânecă' de o fostă campioană olimpică română: 'Obiectivul ei n-ar trebui să fie menţinerea pe primul loc, ci câştigarea unui Grand Slam'

epochtimes-romania.com
Simona Halep numarul 1 WTA

Vicepreşedintele COSR, Camelia Potec, a afirmat, marţi, că obiectivul principal al Simonei Halep nu ar trebui să fie menţinerea pe prima poziţie în clasamentul WTA, ci câştigarea unui turneu de Grand Slam.

"Simonei îi lipseşte acum o pauză mică, e sfârşti de an. Cred că ea ar trebui să se bucure de ceea ce a realizat în acest an, pentru că este numărul 1 în lume. Ceea ce îi lipseşte sunt sigur că va reuşi, că va veni într-un an sau doi, eu sunt sigură că va veni. A avut două target-uri, pe unul l-a atins. Acum nu cred că obiectivul ei trebuie să rămână acela de a se menţine pe primul loc cât mai mult timp, ci acela de a câştiga un turneu de Grand Slam. Şi eu sunt convinsă ca Simona va reuşi, pentru că este ambiţioasă, tânără şi ştie ceea ce îşi doreşte”, a declarat Potec, potrivit News.ro.

Citește și: Vești bune despre Simona Halep, după ce românca a fost desființată de antrenorul Serenei Williams: Ce a anunțat WTA

Fostă campioană olimpică la nataţie, Potec, s-a arătat surprinsă de performanţa lui Avram Iancu, de a parcurge înot tot cursul Dunării: "Cred că îţi trebuie mare curaj să faci lucrul acesta. Eu nu mi-aş stabili un astfel de obiectiv, nu ştiu care este motivul. Respectul meu că a avut curajul acesta şi felicitări că a reuşit să-l ducă la sfârşit. Acum cred că va fi un pic mai dificil pentru că trebuie să-şi stabilească altul şi eu sunt curioasă ce urmează. Toţi românii ar trebui să fie alături de el, să-l voteze pentru titlul de «Man of the year»".

Referitor la Robert Glinţă, deţinătorul recordului mondial la juniori la proba de 100 de metri spate în bazin scurt, Camelia Potec a spus că mutarea lui în SUA a fost de bun augur.

"Robert Glinţă a avut o perioadă mai grea, dar noi am avut încredere în el. Şi el a avut încredere în forţele proprii. Ştia că e un mic moment de cumpănă în cariera lui. A făcut o schimbare mare, exista o posibilitate să nu se acomodeze în Statele Unite, dar iată că e o persoană care ştie exact ce vrea. A făcut această schimbare pentru performanţă şi asta a început să se vadă", a mai spus preşedintele Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, Camelia Potec.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.