Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Costel ALEXE: Consiliul Județean Iași va fi un partener de încredere pentru Consiliul Raional Ialoveni, dar și pentru cetățenii Republicii Moldova

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Costel Alexe
Consiliul Județean Iași va fi un partener de încredere pentru Consiliul Raional Ialoveni, dar și pentru cetățenii Republicii Moldova. Declarația a fost făcută de Petru Frunze, parlamentar de la Chișinău, după o discuție cu președintele Consiliului Județean Iași, Costel Alexe.
Potrivit sursei, a fost stabilit un plan de acțiuni comune în vederea implementării acordului de înfrățire între Consiliul Județean Iași și Consiliul Raional Ialoveni. „Am solicitat sprijinul Consiliului Județean Iași privind oferirea experienței și suportului pentru accesarea programelor de finanțare oferite de Uniunea Europeană. Totodată am solicitat sprijinul pentru înfrățirea localităților din județul Iași cu localitățile din Republica Moldova”, a menționat Petru Frunze.
În context, sursa a mai menționat că președintele Consiliul Județean Iași a dat asigurări că instituția pe care o reprezintă va fi un partener de încredere pentru Consiliul Raional Ialoveni, dar și pentru cetățenii Republicii Moldova.
Totodată, Petru Frunze, parlamentarul de la Chișinău, a subliniat că imediat după alegerile parlamentare din Romania,  preconizate pentru 6 decembrie, „vom avea stabilit exact ce avem de făcut în interesul comunităților locale”. (sursa:infoprut.ro)

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.