Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Costel Avram (PSD): Ce înțeleg PNL și USRPLUS din exemplul lui Avram Iancu?

costel avram facebook
costel avram, psd hunedoara

Duminică, la Țebea, vă avea loc ceremonialul public închinat Eroului Național Avram Iancu. Vicepreședintele PSD Hunedoara, Costel Avram, le transmite un mesaj guvernanților cu aceasta ocazie.

Într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook, Costel Avram vorbește despre criza de la nivelul guvernului.

"Mâine, la Țebea, deși ceremonialul va fi unul restrâns, ne vom aduna să-i aducem omagiu Crăișorului Munților, cel pentru care, la sfârșitul vieții, unicul dor era să-și vadă națiunea fericită. Dar ce înseamnă o națiune fericită? Pentru politicienii cu ifose de adolescenți râzgâiați care, de câteva zile au părăsit guvernarea, Fericit în România a fost doar un slogan cu care au încercat să manipuleze un segment nemulțumit al populației. În realitate, fericirea îi viza doar pe ei, prin funcțiile ocupate cu talente de ciocoi noi și prin privilegiile care decurg de aici. USRPLUS a aruncat țara în haos tocmai acum când valul patru al pandemiei a început, apar primele probleme în spitale, școala începe – dar nimeni nu garantează pentru sănătatea copiilor noștri, când facturile la gaz și energie au explodat, iar prețurile în magazine au luat-o razna complet", a scris Costel Avram.

Vicepreședintele PSD Hunedoara le reproșează și celor de la PNL faptul că sunt preocupați numai de lupta internă din partid.

"Liberalii, ceilalți fericiți cu funcții înalte, sunt preocupați în aceste zile de...propria piele. Lupta internă din partid, rufele murdare spălate în public de 4 luni încoace, ne arată un PNL dezorientat care nu numai că și-a pierdut busola, dar a pierdut tocmai contactul cu poporul român. Agenda guvernanților, de dată recentă și actuali, este total diferită de nevoile și așteptările românilor. Nimic din ce-și doresc românii nu se află pe masa de lucru a Guvernului. Și atunci, pentru cine guvernează? Avram Iancu a avut idealuri și principii pentru care a luptat. Astăzi, în vremuri moderne, aceste idealuri și principii se traduc prin „proiect de țară”. Sunt capabili actualii guvernanți, despărțiți, dar nu și divorțați, să dea naștere unui proiect de țară? Așa cum a fost aderarea la NATO, intrarea în UE... Prin comportamentul lor arată că nu!", mai spune politicianul social democrat.

La evenimentele de duminică nu și-a anunțat prezența nicio oficialifate de la nivel național.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.