Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Costel Barbu, deputat PNL: Promisiunile Guvernului Orban devin fapte!

Facebook
Costel Barbu

Deputatul PNL de Teleorman, Costel Barbu, ține să puncteze faptul că promisiunile făcute de Guvernul Orban față de cetățenii pe care îi reprezintă devin realitate. El exemplifică investițiile într-o postare pe pagina personala de facebook:

”Promisiunile #GuvernuluiOrban devin fapte!

Continuăm să dăm viață proiectelor începute în 2020, în care oamenii și-au pus toate speranțele de mai bine. Până la finele acestui an vor fi încheiate lucrările la varianta ocolitoare a municipiului Mihăilești, așa cum am anunțat anul trecut, în campanie.

Obiectivul a fost prevăzut în programul de modernizare și reabilitare al guvernului #LudovicOrban, pentru anul acesta.

Lucrările la centura Mihăilești sunt executate de SC Viarom Construct SRL după un proiect al SC Consitrans și au o lungime de 3,180 km, pe care se vor construi: o intersectie Tip T, 2 sensuri giratorii și 2 parcări de lungă durată, una pe partea dreaptă, la km 1+780 și una pe partea stangă, la km 1+960.

Valoarea contractului de lucrări este de 36.862.651,20 lei fără TVA.

Am spus mereu că siguranța în trafic este una dintre prioritățile mele, iar acum am posibilitatea să demonstrez acest lucru.

Mă bucur că pot contribui la construirea unei vieți mai bune pentru oameni, iar toți cei care circulă în zona respectivă vor beneficia de o infrastructură modernă, care asigură scurtarea timpilor de parcurgere a distanțelor, îmbunătățirea siguranței traficului și reducerea numărului de accidente pe această rută.

Orașul Mihăilești nu va mai fi o localitate aglomerată, pentru că traficul de tranzit va fi scos în afara sa. Locuitorii din Mihăilești se vor putea bucura mai mult de orașul lor pentru că varianta ocolitoare va permite reducerea poluării aerului și a poluării sonore prin devierea traficului greu și creșterea fluenței traficului rămas în zona urbană.

Împreună ne facem viața mai bună!”

Promisiunile #GuvernuluiOrban devin fapte! Continuăm să dăm viață proiectelor începute în 2020, în care oamenii și-au...

Publicată de Costel Barbu pe Joi, 6 mai 2021

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.