Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Costel Pantilimon pleacă de la Deportivo La Coruna: Va semna cu Nottingham Forest

www.bzi.ro
Costel Pantilimon

Portarul Costel Pantilimon şi-a luat, marţi, la revedere de la colegii săi de la Deportivo La Coruna, a scris La Voz de Galicia, care precizează că viitoarea destinaţie a românului este Nottingham Forest, locul 14 în liga a doua engleză. Costel Pantilimon, în vârstă de 30 de ani, a fost împrumutat, la 1 septembrie 2017, pentru un sezon de gruparea Watford clubului Deportivo La Coruna, unde a devenit coleg cu Florin Andone. Însă portarul nu a reuşit să se impună în Galicia, unde a apărat doar şase meciuri în acest sezon al LaLIga. El a devenit al treilea goalkeeper din lot, după transferul recent al ucraineanului Maksim Koval de la Dinamo Kiev şi după titularul Ruben. Înaintea plecării lui Pantilimon, Depor avea cinci portari în lot.

Pantilimon a fost achiziţionat de Watford în vara anului 2016, el evoluând doar în cinci meciuri pentru această echipă, la care portarul numărul 1 este brazilianul Heurelho Gomes. Anterior, internationalul român a mai jucat la Poli Timişoara, Manchester City şi Sunderland. El mai are contract cu Watford până în 2019.

La Nottingham Forest, club englez istoric, dublu câştigător al Cupei Campionilor Europeni, antrenor este spaniolul Aitor Karanka, fost fundaş al echipelor Athletic Bilbao şi Real Madrid, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.