Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Costel Pantilimon trece prin momente dificile: are șanse mici să apere la Nottingham Forest în acest sezon

www.bzi.ro
Costel Pantilimon

Costel Pantilimon (32 de ani) trece prin momente dificile la Nottingham Forest. Portarul român nu mai este în prim-planul primei echipe din eșalonul secund din Anglia, din momentul numirii antrenorului Sabri Lamouchi la cârma formației, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Ministrul Transporturilor îi răspunde lui Dan Barna cu un video de pe autostradă: V-a fost frică să intrați?

La ultima conferință de presă, managerul francez a dat de înțeles că se va baza pe ceilalți portari din lot, iar Pantilimon va rămâne pe bancă, așa cum s-a întâmplat și în partidele precedente. În acest sezon, românul nu a apărat în vreun meci. "Poate. Poate da, poate nu. Filozofia mea este foarte simplă: să încerci să munceşti cu grupul meu şi nu va fi nevoie de schimbări sau mutări", a precizat Sabri Lamouchi despre Pantilimon, care este legitimat la gruparea engleză din iulie anul trecut, când era transferat de la Watford liber de contract.

În stagiunea trecută, portarul a prins 44 de meciuri, a încasat 51 de goluri și a închis poarta în 15 partide. Cota sa de piață este de 1.5 milioane de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.