Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cotele la pariuri pentru Lupescu și Burleanu, înaintea alegerilor la FRF: evenimentul care a BULVERSAT votul

În cadrul Adunării Generale, membrii afiliaţi ai FRF vor vota noul preşedinte al organizaţiei, care este ales o dată la patru ani. Răzvan Burleanu, actualul preşedinte FRF, n-a ratat ocazia şi număra printre candidaţii pentru alegerile de miercuri. Ionuţ Lupescu, membru al “Generaţiei de Aur”, care a lurcat la UEFA până în momentul campaniei electorale, speră şi el la câştigarea preşedinţiei. Lupta se va doa doar între cei doi, întrucât sunt principalii favoriţi la alegerile de miercuri.

Citește și: Marea bătălie pentru fotbalul românesc: Burleanu, Lupescu, Pușcaș și Drăgan se luptă pentru șefia FRF

Cotele la pariuri au fost afișate încă de acum două luni, însă anunțul lui liderului PSD, Liviu Dragnea, cel care a spus că-l susține pe Ionuț Lupescu pare să fi înclinat decisiv șansele în favoarea ”Kaiserului”.

Dacă înainte de anunțul lui Dragnea, Ionuț Lupescu era cotat la 1.70-1.80, în funcție de casa de pariuri aleasă, după anunțul liderului PSD, cota acestuia a scăzut la 1.50 sau chiar 1.45. Practic, la 100 de lei pariați pe victoria lui Lupescu se câștigă maxim 50 de lei.

De partea cealaltă, Răzvan Burleanu, actualul șef al FRF, este văzut de bookmakeri cu șansa a doua. Burleanu are o cotă de 2.40, ceea ce la un pariu de 100 de lei ți-ar aduce maxim 240 de lei.

Marcel Pușcaș are cele mai mici șanse să câștige aceste alegeri. La casele de pariuri, Pușcaș este are o cotă de 40, iar la 100 de lei pariați ți-ar aduce 4000 de lei.

Iată cotele oferite de agenția Fortuna:

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.