Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Covaliu, după succesele de la canotaj: Acest aur şi acest argint ne readuc gustul de a câştiga medalii la Jocurile Olimpice

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Mihai Covaliu

Preşedintele COSR, Mihai Covaliu, a declarat că sportivii şi sportivele care au câştigat aurul şi argintul la canotaj merită toată stima, subliniind că aceste succese readuc gustul de a câştiga medalii la Jocurile Olimpice.

"Acest aur şi acest argint ne readuc gustul de a câştiga medalii la JO. Foarte importante aceste medalii, un aur obţinut extrem de clar şi frumos apoi un argint adus de nişte băieţi extraordinari. Sunt sportivi care merită toată stima noastră. Am avut mari emoţii, dar sunt emoţii frumoase, mi-au dat şi lacrimile", a declarat Covaliu pentru jurnalistul TVR, Dorin Chioţea.

Echipajul de dublu vâsle feminin, format din Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş, a câştigat medalia de aur la canotaj, la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Tot miercuri, echipajul de patru rame masculin, format din Mihăiţă Vasile Ţigănescu, Mugurel Vasile Semciuc, Ştefan Constantin Berariu şi Cosmin Pascari, a obţinut argintul la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.