Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

COVID-19 - Cursuri suspendate la şcoala din comuna Studina şi în alte zeci de clase de la şcoli din judeţul Olt

DW
Coronavirus COVID-19

Preşcolarii şi elevii şcolii din comuna Studina, unde incidenţa cazurilor de COVID-19 a ajuns la 5,04 la mie, vor participa la cursuri online în următoarele două săptămâni, după ce Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Olt a decis, miercuri, suspendarea activităţilor didactice care presupun prezenţa fizică în unitatea de învăţământ.

Cursuri online se mai desfăşoară şi în alte aproape 60 de clase de la şcoli din judeţ, în contextul confirmării unor cazuri de COVID-19 în rândul elevilor sau cadrelor didactice.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Olt, Mirela Paraschiv, în total, în judeţ, sunt 68 de clase învăţământ preşcolar, şcolar, gimnazial şi liceal care desfăşoară cursurile online în contextul confirmării unor cazuri de COVID-19.

"Potrivit unei situaţii actualizate miercuri, în total, în judeţul Olt sunt 68 de clase care desfăşoară activitatea didactică online în contextul cazurilor de COVID-19. În ce priveşte numărul cazurilor de COVID-19 în rândul elevilor, preşcolarilor şi personalului din învăţământ, sunt 34 de angajaţi şi 66 de elevi confirmaţi cu infecţia cu SARS-CoV-2 în ultimele 10 zile", a spus Mirela Paraschiv.

În judeţul Olt, miercuri, incidenţa îmbolnăvirilor de COVID-19 a ajuns la 1,8 la mia de locuitori, iar în şapte localităţi (Deveselu, Milcov, Studina, Traian, Corbu, Fărcaşele, Obârşia) este între patru şi şase la mia de locuitori.

Miercuri au fost raportate în Olt 123 de cazuri confirmate de infectare, aceasta fiind cea mai mare cifră de noi infectări raportată într-o zi, în judeţ, de la începutul pandemiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.