Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

COVID-19 - Interdicţii de circulaţie în timpul nopţii aplicate în Tulcea

Forbes.ro
covid-19 carantina izolare restrictii coronavirus

Circulaţia persoanelor nevaccinate din municipiul Tulcea în afara locuinţei este interzisă, începând de marţi, între orele 20,00 şi 5,00, din cauză că rata de infectare cu COVID-19 a depăşit 7,5 cazuri la mia de locuitori.

Decizia a fost luată luni de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU), după ce măsuri similare s-au mai luat, începând cu data de 30 septembrie, şi în cazul comunelor Izvoarele şi Horia.

Deplasarea în interes profesional, pentru asistenţă medicală care nu poate fi amânată şi nici realizată la distanţă, deplasarea persoanelor aflate în tranzit, dar şi cea din motive justificate, precum îngrijirea unui vârstnic sau a unei persoane bolnave constituie excepţii de la decizia CJSU.

De asemenea, până când incidenţa cazurilor de COVID-19 va scădea sub 7 cazuri la mia de locuitori, operatorii economici au obligaţia să-şi desfăşoare activitatea în intervalul 5,00 - 22,00.

Potrivit CJSU, în alte trei comune, IC Brătianu, CA Rosetti şi Somova, rata de infectare este între 6 şi 7,5 cazuri la mia de locuitori, iar în alte trei comune, Sarichioi, Nufăru şi Frecăţei, rata de infectare este mai mare de 4 cazuri şi mai mică de 6 cazuri la mia de locuitori.

Ultimele date făcute publice de Prefectura Tulcea, cele de luni, arată că în judeţ rata de infectare este 4,24 de cazuri la mia de locuitori, în ultimele 24 de ore de monitorizare fiind confirmate 72 de cazuri noi de COVID-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.