Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozi de peste trei ore la ieșirea din țară prin Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II: Aglomerația a fost produsă de o defecțiune tehnică la partea ungară

romania tv
vana Nadlac aglomeratie vami

Camioanele aşteptau, marţi după-amiază, până la trei ore pentru efectuarea formalităţilor de ieşire din România prin Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac II, din cauza unor defecţiuni la sistemele informatice ale poliţiştilor de frontieră din Ungaria, potrivit agerpres.ro.

Citeste si Gabriela Firea cere intervenția tuturor puterilor statului - E primul Guvern din istoria post PCR-istă care ia această măsură

Reprezentanţii Biroului de presă al Poliţiei de Frontieră Arad au declarat, că la PTF Nădlac II s-a format o coloană de camioane pe autostradă, iar timpii de aşteptare pentru control au crescut semnificativ, la peste 150 de minute.

"În urma unor probleme tehnice apărute pe partea ungară a frontierei, care între timp au fost remediate, au crescut timpii de aşteptare pe sensul de ieşire din ţară, situaţie care a fost înregistrată la mai multe puncte de la graniţa cu Ungaria", a declarat purtătorul de cuvânt, Filip Ionuţ Matei.

Conform aplicaţiei online care monitorizează timpii de aşteptare la graniţă, de pe site-ul Poliţiei de Frontieră, la Nădlac II sunt folosite trei artere de ieşire din ţară şi se aşteaptă aproximativ 150 de minute, la ora transmiterii acestei ştiri. La Nădlac I şi Vărşand, timpul de aşteptare este de 30 de minute iar controlul se face pe câte o arteră.

În urma remedierii problemelor tehnice de către autorităţile ungare, poliţiştii de frontieră români estimează că traficul va reveni la valori normale marţi seară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.