Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozi de şapte kilometri de tiruri care aşteaptă ieşirea din România prin PTF Giurgiu-Ruse, pe DN 5

agerpres.ro
coada tiruri frontiera

Tirurile care aşteaptă la ieşire din România prin PTF Giurgiu-Ruse formează o coadă de aproximativ şapte kilometri pe prima bandă a DN 5 Bucureşti-Giurgiu, timpul de aşteptare pentru camioane atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire din ţară fiind de 40 de minute.

Potrivit dispeceratului ITPF Giurgiu, sistemul informatic de evidenţă şi control din partea bulgară "s-a blocat miercuri după-amiază timp de aproximativ două ore", motiv pentru care s-au format cozi la graniţă.

Traficul la frontieră prin PTF Giurgiu-Ruse se desfăşoară pe trei artere de circulaţie, timpul de aşteptare atât pe sensul de ieşire din România, cât şi pe cel de intrare fiind de 40 de minute pentru tiruri şi 20 de minute pentru autoturisme, conform site-ului Poliţiei de Frontieră.

Citește și: VIDEO Melania Trump a ajuns să fie HUIDUITĂ în oraşul insultat de soţul său

Tirurile pot fi văzute în staţionare pe prima bandă de mers a DN 5 Bucureşti-Giurgiu, până aproape de localitatea Daia. Şoferii de tiruri claxonează nervoşi.

Traficul la intrarea în municipiul Giurgiu pe porţiunea de drum care face legătura între DN 5 şi Punctul de Frontieră este dirijat de Poliţia Rutieră.

Aceasta este a doua oară în ultimele două săptămâni când sistemul informatic de evidenţă şi control al părţii bulgare suferă o defecţiune tehnică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.