Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă acuză, după adoptarea Codului Penal: ' Scut împotriva condamnărilor, amnistie combinată cu grațiere '

www.paginademedia.ro
Cozmin Gușă

Modificările aduse Codului Penal se traduc printr-un fel de amnistie combinată cu grațiere pentru aleșii Puterii cu probleme în Justiție, atrage atenția Cozmin Gușă. Consultantul politic a vorbit, la Realitatea TV, despre involuția PSD, situația în care se află Opoziția și care ar trebui să fie reacția președintelui Klaus Iohannis pentru a bloca demersurile coaliției de la guvernare,

Graba aleșilor Puterii de a adopta modificările aduse Codurilor Penale este exact ca graba unor copii care știu că vor primi un cadou, doar că în acest caz și l-au făcut singuri pentru a se pune la adăpost de condamnări, spune Cozmin Gușă.

Citeşte şi: Dacian Cioloş răbufneşte: 'Masacrarea Codului penal în favoarea infractorilor a fost consfinţită azi în Parlament'

”Copiii din Parlament și-au făcut singuri un cadou important pentru ei care o să acționeze ca un scut împotriva condamnărilor care vin din urmă. E un fel de amnistie combinată cu grațiere. E un cadou important pentru parlamentari, pentru liderii lor”, afirmă consultantul politic.

Gușă atrage atenția că legile nu le oferă doar garanția unei vieți în libertate, ci și perspectiva păstrării banilor pe care i-au furat.

”Neobaronimea este foarte fericită. La finalul acestui sezon, ei vor fi și cinstiți și bogați. În interiorul arcului de putere, ei consideră că sunt legitimi. 'Treaba lor dacă au fost proști cetățenii României, dacă ne-au dat acest mandat' ", explică Gușă.

Este problema cetățenilor României, care au involuat foarte mult, că le-au oferit mult prea ușor această legitimitate, evidențiază consultantul politic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.