Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă, avertisment pentru Iohannis: Ce manevre uluitoare pregătesc Dragnea și Tăriceanu

www.paginademedia.ro
Cozmin Gușă

Următoarele alegeri prezidențiale îl vor găsi pe Klaus Iohannis văduvit de fel de fel de prerogative care țin de deciziile Parlamentului, afirmă Cozmin Gușă. Consultantul politic a explicat și cum se va desfășura ”teatrul simplu” pe care Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu îl vor juca în campania din 2019, în contextul unui PNL slăbit, ”garat la depou”.

”Chiar structura politică ce el își dorește să-l sprijine va fi din ce în ce mai slabă. Un președinte care n-are capabilitatea să-și aducă o majoritate de lideri care să-l susțină nu are nicio scuză că n-a demisionat atunci. PNL esta la depou acum. E garat la depou”, a afirmat consultantul politic, la Realitatea Tv.

Principalii lideri de opinie SCAD drastic în preferințele românilor. Cine rămân preferații/ sondaj

Această strategie poate să-l ducă pe Klaus Iohannis inclusiv la o suspendare, susține Cozmin Gușă, iar în urma acestei suspendări, se va recurge la alegeri prezidențiale.

”Că vor fi la termen sau nu, ele vor fi de natură să-l izoleze pe Iohannis. Cu un teatru simplu. Se va mima o mare opoziție de idei între Dragnea și Tăriceanu, dintr-un motiv care să-i servească tot lui Dragnea. Acel candidat al PNL care se presupune că va fi Iohannis își va împărți culoarul de Dreapta cu niște voturi care nu se vor putea aduna, în contextul în care Tăriceanu, care ar fi celălalt candidat de Dreapta, îl critică și-l batjocorește”, a explicat consultantul politic.

În jurul lui Iohannis nu vedem strategi, evidențiază Cozmin Gușă.

”Nu se mai vorbește nimic de proiectul de la Cotroceni, de reconstrucție a României. Este un proiect care se construiește într-un stil dialectic și dinamic, prin contribuția păturilor suprapuse ale societății. Nu pot acei oameni din comisia de la Cotroceni să ajungă la un proiect închegat dacă nu vor discuta și cu alți deștepți din domenii - complementare sau antagonice - care nu sunt consultate”, a afirmat consultantul politic.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.