Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă: Există o înțelegere subterană între Liviu Dragnea și Klaus Iohannis. Prin noul OUG li se dă iluzia unora că vor scăpa

Twitter
sah

Ideea unei înțelegeri oculte între președintele României și președintele celui mai mare partid din România revin. Totul în contextul noii Ordonanțe de Urgență a guvernului anunțate de ministrul Justiției, Tudorel Toader, în urma decizie Curții Constituționale în cazul protocoalelor dintre SRI și Parchetul General.

Vezi și: Rareș Bogdan îi dă LIKE Vioricăi Dăncilă: 'Mi-a devenit simpatică'

Cozmin Gușă susține că în mod clar există o înțelegere ocultă între Klaus Iohanni s și Liviu Dragnea pentru a juca în doi finala prezidențiale și de a elimina toți posibilii adversari. El susține că prin noua OUG li se va da unora iluzia că vor scăpa, dar în fap împricinații vor relua procesele de la capăt în speranța unei soarte mai bune.

”E  o vorba romaneasca, libertatea cainelui e data de lungimea lantului. Prin aceasta OUG, care nu e mosita de Dragnea, e mosita in laboratoare pentru ca urmeaza doi  ani de alegeri. Am citit opinia lui Ingrid Mocanu pe ideea ca Dragnea nu e interesat de amnistie si gratiere si am auzit ca se fac eforturi.  Parerea mea e ca pana in 30 iunie nu va veni.

Exista un deal subteran intre Dragnea si Iohannis sa joace finala prezidentiala. Nu vor rasufla linistiti in baza acestor alegeri. În baza acestei OUG cei vizați o iau de la capat cu procesul in speranta ca pot avea o soarta mai buna.

E un joc din fostul stat paralel sa stea la masa cu puterea. Au folosit lupta anticoruptie si vor sa-si rezolve problemele sa poata avea acces la resurse cum i-a invatat Basescu. Greseala lui iohannis a fost ca n-a debasificat sistemul. Acum e nevoie de aceasta solutie care va inlocui amnistia si gratierea.

E si viziunea asta - Camasa e mai departe decat maioul. La cei care nu poarta, e mai aproape haina, in baza acelui deal evident aceste lucruri se intampla. Romania nu e un stat condus. Din 2009 statul paralel a administrat puterea. Arestarile fara dovezi, intrarile peste oameni in casa, arestarile preventive, denunturi, delatiuni impotriva unor dusmani de-ai lui Maior, Coldea, nu ma mira. Ma asteptam. Dragnea din decembrie, dupa CSAT-ul din 19 decembrie a fost mai relaxat.”, a spus Cozmin Gușă într-o intervenție la Romania TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.