Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă iese la rampă după 'bomba' aruncată de Denise Rifai: 'Cine ar beneficia dacă această candidatură a Vioricăi Dăncilă ar fi subminată?'

www.paginademedia.ro
Cozmin Gușă

Cozmin Gușă a analizat, în emisiunea ”România 2019”, intențiile lui Liviu Dragnea de a se răzbuna pe Viorica Dăncilă, așa cum reiese din informațiile publicate pe Facebook de Denise Rifai. Consultantul politic este de părere că, dacă se confirmă apelurile telefonice amenințătoare la adresa Vioricăi Dăncilă, efectuate din închisoare de Liviu Dragnea prin intermediul unor baroni, atunci, scenariul duce spre o subminare a candidaturii PSD în favoarea celui susținut de Alianța USR-PLUS.

După ce a prezentat postarea realiatoarei TV - Dennise Rifai în care aceasta spune că are surse sigure care îi confirmă faptul că fostul șef al PSD îi sună, de la închisoare, pe baronii partidului și le spune să ”aibă grijă” de Viorica Dăncilă, Cozmin Gușă a analizat cui îi este favorabil, din punct de vedere politic, slăbirea candidatei Viorica Dăncilă.

”Înțelegem, din sursele lui Denise Rifai, că Liviu Dranea ar fi supărat acolo unde este. Ar fi nemulțumit că ceea ce își pregătise pentru sine - președinția partidului și candidatura la alegerile prezidențiale - sunt uzufructate de cea pe care el a promovat-o și, în consecință, ar face niște lucruri să-i submineze candidatura dacă poate.

Eliberat condiționat din închisoare, Sorin Alexandrescu a revenit în Grupul Intact: Ce poziție ocupă fostul director general al Antena Group

Cine ar beneficia dacă această candidatură a Vioricăi Dăncilă ar fi subminată? Celălalt candidat cu care se bate Viorica Dăncilă pentru locul doi, respectiv Dan Barna. Cine credem noi că este Dan Barna? Credem, nu sunt dovezi, deocamdată, dar presupunem, este cineva susținut de Florian Coldea.

Cine este Florian Coldea? Prietenul de șprițuri, de bărbierit porci etc al lui Liviu Dragnea și cel care l-a ajutat să treacă prin păienjenișul dosarelor în care până la urmă s-a încurcat Liviu Dragnea, din păcate pentru el și regret ceea ce i se întâmplă cum regret pentru oricine care ajunge acolo.

Un excurs logic care ne-ar spune nouă că dacă sistemul, rezerviștii, că sunt plecați de acolo, nu e numai Coldea. E și Dumbravă... sunt ăia mai bătrâni din spate. Dacă rezerviștii nemulțumiți de Iohannis ar vrea să apese pe pedală, cam așa ar face. Și eu aș face așa. L-aș accesa pe Dragnea, că la pușcărie e complicat, dacă nu te pui bine cu rezerviștii, nu ai o viață bună în pușcărie.

Deci, ceea ce spune Denise Rifai și am văzut că va reveni cu amănunte, probabil cu o listă a celor care l-au accesat pe Liviu Dragnea, are acest aer de credibilitate prin prisma faptului că bătălia pentru locul doi este una teribilă în acest moment pentru că turul doi depinde foarte mult de cine se califică de pe locul doi și de cum se formatează apoi alianțele”, a opinat Cozmin Gușă în cadrul emisiunii România 2019, la Realitatea TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.